FAQ : Køb Adidas Sko | Adidas Sko Udsalg | Adidas Denmark Butik - Nswlobeskobutik.com 
Valuta: 
View Cart ( 0 ) Artikler
0.00Kr

Ofte stillede spørgsmål

1. Accepterer du internationale ordrer?

Ja, vi accepterer ordrer fra Canada, Danmark, Norge, Sverige, Italien, Schweiz, Holland, Belgien, Finland, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Grækenland, Grønland, Hongkong, Irland, Japan, Korea, Luxembourg, Malaysia , New Zealand, Australien, Portugal, Spanien, Taiwan og USA, der er angivet direkte på vores hjemmeside. Hvis du er uden for en af ​​disse placeringer, skal du bare kontakte os. Vi kan sende din ordre næsten overalt i verden ved hjælp af DHL.

2. Gør du internationale leverancer?

Vi sender til de lande og regioner, herunder Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Tjekkiet, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Grønland, Hongkong, Irland, Italien, Japan, Korea, Malaysia, Holland, New Zealand, Norge, Portugal, Den Russiske Føderation, Spanien, Schweiz, Taiwan, Storbritannien og USA, hvis du er uden for en af ​​disse placeringer, skal du bare kontakte os.

3. Hvad er de accepterede betalingsformer?

Vi accepterer betaling fra Western Union, kun gyldige kreditkort-Visa, MasterCard. Betaling med kontanter, check, postanvisninger, statsstøttet programkort, gavekort, personlig check eller butikskonto og American Express også paypal er ikke tilgængelig.

4. Er min betaling sikker på din hjemmeside?

Alle betalinger sker online gennem 100% sikret. nswlobeskobutik.com har skabt et sikkert transaktionsmiljø. Vi bruger SSL-teknologi (Secure Sockets Layer) - Vores online-ordresystem er industristandarden for krypteringsteknologi - for at beskytte dine online-ordreoplysninger. SSL krypterer alle oplysninger, herunder dit kreditkort og alle personlige oplysninger, der er sendt fra dig til www.nswlobeskobutik.com. Kryptering giver dig sikkerhed og ro i sindet, når din browser og det lokale netværk understøtter brugen af ​​krypterede dataoverførsler.

5. Jeg har ikke Visa eller Mastercard-kort, hvad kan jeg gøre?

Du kan betale med Western Union og acceptere 10% rabat på din Western Union-betaling. Du kan bare kontakte os via e-mail eller MSN til vores vestlige union information.

6. Hvorfor får jeg en fejl, når jeg forsøger at betale med mit kreditkort?

Hvis du forsøger at tjekke med kreditkort som din betalingsmetode, men modtager en fejl, skal du gå tilbage og bestil igen, dine tidligere ordrer uden betaling vil blive annulleret inden for 24 timer. Tjek venligst hos dit kreditkortselskab for at kontrollere, at dit kort er i god stand, hvis dine tre ordrer eller mere ikke gik igennem.

7. Hvordan kan jeg spore min ordre?

Du kan til enhver tid kontrollere status for din ordre ved at gå direkte til Ordrestatus sektionen på nswlobeskobutik.com. Bemærk venligst at du skal bruge dit bestillingsnummer og e-mail-adresse for at kunne bruge denne funktion.

Vi sender dig en e-mail for at informere dig om ekspeditionsfirmaets sporingsnummer og fortælle dig, hvordan du sporer din ordre. Du kan spore forsendelse på luftfartsselskabets hjemmeside, hvis du ikke kan se registreringer på webstedet med det samme, prøv venligst at se poster senere, for i nogle tilfælde indsender transportvirksomheden forsendelsesoplysningerne langsomt, men vi garanterer, at forsendelsen er på vej, da du fik sporingsnummer fra os.

8. Hvad er forsendelsesmulighederne og leveringstidspunkterne for ordrer placeret på nswlobeskobutik.com?

Tidspunktet for leveringen afhænger af din placering, det eller de varer, du har bestilt. Normalt vil vi arrangere din forsendelse om 12 timer, når din betaling er ryddet. Der er to forsendelsesmetoder. EMS er den vigtigste forsendelsesmetode, som er gratis, det tager 5-7 arbejdsdage at ankomme døren. Og vær opmærksom på, at ordrer fra nogle lande med lang afstand, som f.eks. Italien, Holland og så videre, skal sendes af DHL Express, $ 15 hver vare, normalt ankommet i 3-5 hverdage. For mere forsendelsesinformation, venligst link Shipping Policy.

9. Hvordan ændrer jeg min ordre, efter at den er blevet placeret?

Kontakt os for at ændre din ordre, hvor det er muligt, vi vil rumme. Hvis din ordre allerede er tilpasset, er det ikke muligt at justere det i henhold til vores returpolitik.

10. Hvordan annullerer jeg en ordre?

Kontakt venligst vores kundeservice via e-mail eller msn inden for 6 timer efter køb, hvis du har brug for at annullere din ordre. Men vær opmærksom på, at nogle ordrer afsendes meget snart efter placeringen, vil det ikke altid være muligt at foretage ændringer.

11. Hvor returnerer jeg min ordre?

Hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dit køb, hjælper vi dig med en udveksling eller refusion. For det første skal du kontakte vores kundeserviceanmodning om en returadresse. Og varer skal returneres senest 14 dage efter original afsendelsesdato i en resalable tilstand.

12. Hvor lang tid tager det at behandle mit tilbagevenden?

Vi designer vores produkter for at bringe kvalitet og ydeevne til vores kunders aktive liv. Vi har samme måde om kundeservice. Hvis du føler behovet for at vende tilbage eller bytte et emne, vil vi med glæde gøre det sket.

Varer kan returneres til refusion eller udveksling af en eller anden grund inden for 30 dage efter købsdatoen. Efter 30 dage skal genstande afvaskes og vaskes for at modtage refusion eller udveksling. Restitutioner udstedes ud fra den oprindelige betalingsform.

Uden kvittering:

Varer, der oprindeligt er købt fra vores butik, kan returneres til en udveksling til den aktuelle salgspris, hvis varen er ubrudt og uvasket.

Reserverer højre:

nswlobeskobutik.com forbeholder sig ret til at foretage tilpasninger til returudvekslingspolitikken. Særlige forhold kan kræve partnerskab med forretningspartnere. For mere information, klik venligst Returpolitik.

Back